Uw triage audicien

Uw triage audicien

Mijn naam is Valerie van Kortenhof. Inmiddels ben ik al een aantal jaren werkzaam in de hoorzorg. Tijdens mijn carrière bij diverse ketens, kwam ik er steeds meer achter dat het er om kwantiteit in plaats van kwaliteit draaide. Dit voelde voor mij niet prettig, in 2019 heb ik de stap genomen om op mijn eigen manier te werk te gaan, Hoorstudio Hoorwens was een feit.

Het geeft mij een enorme voldoening als de mensen die ik heb geholpen, en hun omgeving, aan geven dat zij weer letterlijk erbij horen en zij hierdoor kunnen genieten van kleine alledaagse geluiden die zij al geruime tijd niet meer hadden ervaren.

Goed horen is een belangrijke levenskwaliteit, ik draag hier graag mijn steentje aan bij!

GEHOORMETING

U kunt bij ons terecht voor een vrijblijvende hoortest met een daarbij passend advies voor uw eventuele hooroplossing.

WILT U EEN AFSPRAAK MAKEN?

U kunt bij ons een afspraak maken door te bellen via 0182 – 612 841 of door een E-mail te sturen naar info@hoorstudio.nl

Hoorstudio Hoorwens kan u onder meer helpen aan:

– Batterijen voor uw hoortoestel

– Op maat gemaakte gehoorbescherming, tegen bijvoorbeeld: muziek, motor, cabrio, machinelawaai

– Op maat gemaakte zwemoorstukjes

– TV-Hulpmiddelen

Wij horen graag van u!

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, reserveren wij graag tijd voor u door middel van een afspraak.

Voor informatie, of het maken van een afspraak belt u naar: 0182-612841, of stuurt u een E-mail naar: info@hoorstudio.nl